Boschmolenplas
20-09-2016

Seminar Hoeberechts Advocaten en ABN AMRO Bank

Samenwerken is het nieuwe ondernemen

Samenwerken is het nieuwe ondernemen, ook, of misschien zelfs wel juist, in de zakelijke dienstverlening. In dat kader hebben Martijn van der Looy (ABN AMRO Bank) en Balder Lamers (Hoeberechts advocaten) de handen voor de tweede keer in elkaar geslagen en een regionaal seminar georganiseerd.

Lees meer
Echtscheiding
20-09-2016

Dag van de Echtscheiding

9 september a.s. GRATIS inloopspreekuur

Hoeberechts Advocaten houdt 9 september (vrijdag) a.s. een gratis inloopspreekuur ter gelegenheid van de Dag van de Echtscheiding. De dag van de scheiding is bedoeld om aandacht te vragen voor deskundige begeleiding bij een scheiding. We streven ernaar dat iedereen op een begripvolle en respectvolle manier uit elkaar gaat. Kortom; een vechtscheiding voorkomen. Een vechtscheiding brengt veel schade met zich mee. Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen en omgeving. Blijf dus met elkaar in gesprek en kies voor mediation bij scheiding. Zodat ieder kan beginnen aan een nieuw leven, apart van de ander, met respect voor het verleden.

Lees meer
toga
23-06-2015

Nieuwsbrief Arbeidsrecht

De Nieuwe Wet werk en zekerheid

De Nieuwe Wet werk en zekerheid zorgt voor 3 belangrijke wijzigingen: 1. versterking van de rechtspositie van de flexwerker; 2. ontslag wordt eenvoudiger, sneller, eerlijker en minder kostbaar voor werkgevers; 3. de WW duur wordt gaandeweg ingekort.

Lees meer
Magazine
03-03-2015

Artikel Navenant

(v)echtscheiding "U heeft hem toch echt zelf uitgekozen!"

In oktober 2014 is een artikel van mr. Wijen en mr. Van Hout in het magazine Navenant geplaatst.

KvK
04-12-2012

Mijn debiteur failliet, ik niet!

Rondetafelbijeenkomst bij KvK Roermond

Hoe bescherm ik mezelf tegen het dreigende faillissement van een debiteur?' U vindt het antwoord op deze vraag tijdens de rondetafelbijeenkomst ‘Mijn debiteur failliet, ik niet!’. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Balder Lamers van ons kantoor.

Lees meer
Maatpak
04-12-2012

Flexibiliteit BV-recht

Een maatpak dat soms kan knellen

Dit jaar zijn twee belangrijke wetswijzigingen in werking getreden: de Wet Vereenvoudiging en Flexibilisering bv-recht en de wet Bestuur en Toezicht. Beide wetswijzigingen bieden meer flexibiliteit bij de oprichting en verdere inrichting van de bv, maatwerk dus. Maar dat 'maatpak' kan soms gaan knellen.

Lees meer
Gouden beker
03-10-2012

Hoeberechts Advocaten wint goud!

Trots op Karlien

Bij steeds meer advocatenkantoren kunnen bezoekers via de website een juridisch probleem voorleggen. Met een vraag van de fictieve cliënt Lucas Jorritsma testte het Advocatenblad veertig kantoren met zeer uiteenlopende antwoorden als resultaat.

Lees meer
Cheque
03-04-2012

Cheque voor het Hospice in Weert

Hoeberechts Advocaten i.s.m. Wesselman accountants

Hoeberechts Advocaten biedt samen met Wesselman accountants op 22 maart 2012 een cheque aan van EUR.1500,= voor het Hospice in Weert.

Hoeberechts advocaten
28-03-2012

Nieuwe website live!

Sinds vandaag is onze nieuwe website live. Een frisse nieuwe uitstraling met nieuwe teksten en foto's waarmee wij voor de dag komen zoals we zijn; kwalitatief en betrokken!

Lees meer