"Door mijn mensenkennis weet ik de beste strategie. Zo voorkom ik teleurstellingen en behaal ik mooie resultaten."
Carel van Binsbergen

Carel van Binsbergen

Over Carel
Met mijn politie- en ambtelijk verleden bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het UWV en het ABP weet ik hoe de hazen in mijn vakgebied lopen en heb ik veel mensenkennis opgedaan. Met cliënten kan ik daardoor snel een goede match maken en het benodigde vertrouwen winnen om samen de juiste strategie te bepalen. Dat levert werkgevers meestal direct schadebeperking en kostenbeheersing op, terwijl ik voor werknemers veelal de maximaal mogelijke vergoeding eruit sleep. Maar je bent pas echt een goed advocaat als je naast de vanzelfsprekende wetgevingskennis, je jezelf ook helemaal in kunt leven in de situatie van je cliënt en je daarbij ook over uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden beschikt.

Door mijn jarenlange veelzijdige juridische arbeidsverleden weet ik als geen ander hoe vlot door een dossier heen te wandelen. Daardoor ben ik snel in staat om samen met de cliënt de reële kansen en risico's in te schatten en te bepalen welke strategie de beste is om mooie resultaten te behalen. Daar ligt mijn uitdaging!

Ik ben getrouwd met Karin en heb drie dochters. In mijn vrije tijd ben ik vaak op mijn racefiets te vinden.

Carel van Binsbergen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Rechtsgebieden
  • Bestuursrecht
  • Arbeidsrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Medisch tuchtrecht


Nevenfuncties