Floris Amendt

Over Floris
Gedreven en snel. Duidelijk en daadkrachtig. Bedrijfsjurist en procesadvocaat. Floris Amendt heeft een voorliefde voor netelige kwesties. In het verleden deed hij in de kantoorpraktijk jarenlange ervaring op met juridische bijstand en advies. Vandaag de dag kan hij als zelfstandig ondernemer accelereren en excelleren op zijn manier. No-nonsense. Met beide benen op de grond. Altijd bereid om grenzen op te zoeken. Zijn strategische en creatieve aanpak wordt gewaardeerd door bedrijven en non-profit instellingen. Daarbij komt zijn fiscale achtergrond regelmatig van pas. Vertrouwend op gespecialiseerde partners, is een dossier nooit te omvangrijk of te complex.

Floris Amendt heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht
- Verbintenissenrecht
- Burgerlijk procesrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Rechtsgebieden
  • Arbeidsrecht
  • Civielrecht
  • Procesrecht

CONTACT