"Ik ben eerlijk over kansen en mogelijkheden en dring snel tot de kern door."
Henk van Wel

Henk van Wel

Over Henk
Met meer dan 30 jaar praktijkervaring heb ik inmiddels geleerd wat wel en niet werkt of kans van slagen heeft. En welke weg je daarvoor het beste kunt bewandelen. Efficiënt, zorgvuldig en geduldig te werk gaan. Maar wel snel tot de kern doordringen. Vasthoudend zijn, goed voor ogen houden waar je naartoe wilt. Van meet af aan geef ik duidelijk aan wat men kan verwachten.

Ik ben eerlijk over kansen en mogelijkheden. Voor de cliënt laveer ik tussen de klippen van de juridische wateren door. Soms scherp aan de wind, soms voor de wind. Maar altijd op koers. Ongeacht mijn rol als curator, juridisch adviseur of klankbord voor de ondernemer. Ik ben getrouwd met Irene, heb een volwassen zoon en dochter en klim graag op mijn racefiets of mountainbike. Wandelend ken ik de regio Weert, Cranendonck en het Belgische grensland op mijn duimpje.

Henk van Wel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Insolventierecht (Faillissement)
- Insolventierecht (Surseance van betaling)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Rechtsgebieden
  • Financiering, zekerheden en insolventie
  • Ondernemingsrecht
  • Commerciële contracten
  • Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht


Nevenfuncties