"Preventief een goede structuur opzetten om later veel ellende te voorkomen."
Karin van Hout

Karin van Hout, arbeidsrecht, personen- en familierecht

Over Karin
Wat zo leuk is? Het contact met cliënten. Als het kan preventief, samen koersen op de toekomst, een goede structuur opzetten om zo problemen te voorkomen. Mocht dat niet mogelijk of voldoende zijn, dan wel goed voorbereid en op de hoogte van details van de zaak te werk gaan. Gericht op resultaat en/of oplossingen, maar zonder daarbij het menselijk aspect van de zaak uit het oog te verliezen. Daarbij hoort ook ontzorgen en cliënten het vertrouwen geven dat hun zaak in goede handen is. Wat ik heel belangrijk vind, is dat cliënten een reëel advies krijgen en zelf ook echt begrijpen wat er speelt. De manier waarop dit bereikt kan worden, is voor iedere persoon anders en dat maakt het zo leuk. Buiten kantooruren sport ik graag en breng graag veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben actief betrokken bij de oudercommissie van de peuterspeelzaal.

Karin van Hout heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht
- Personen- en Familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Rechtsgebieden
  • Familierecht
  • Arbeidsrecht