Marianne Wijen

Ik kan genieten van de vrijheid die ik op kantoor heb, dat ik mijn eigen methode van werken kan hanteren, maar ook collegiale ondersteuning krijg als ik daar om vraag. Dat alles in het teken van oplossingen. Cliënten mogen alle ellende bij mij op het bureau leggen, maar daarna gaan we wel aan de slag, naar een helder doel, een zakelijke oplossing. Het is geen optie om in ellende te blijven hangen. Ik ben geen maatschappelijk werkster, maar ook geen koude kikker. Wel inlevend en meedenkend, maar ook analytisch en zakelijk.

De zaken die binnen de familiepraktijk spelen, trekken een grote wissel op personen. Mijn uitdaging ligt erin mensen vertrouwen te geven en door dat proces heen te leiden met het doel optimale resultaten te behalen. Ik woon samen met kantoorgenoot Ton Nouwen. Samen hebben we twee zonen. Ik ben een fervent bergwandelaar en skiester en ben regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Marianne Wijen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen)
– Personen- en Familierecht (Mediation)
– Personen- en Familierecht (Ouderschap en erkenning)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Rechtsgebieden

Nevenfuncties

Ik help u graag verder

Marianne Wijen

Marianne Wijen

"Mijn uitdaging ligt erin mensen door een moeilijk proces heen te leiden en toch optimale resultaten te behalen."

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contact opnemen via: