Guus Quaedvlieg

Als advocaat voel ik me als een vis in het water. Het geeft mij veel voldoening als ik een cliënt echt verder heb kunnen helpen bij een probleem waar deze zelf niet verder mee komt. Dus echt toegevoegde waarde leveren, dat motiveert mij enorm om te blijven ontwikkelen en elke dag weer het uiterste van jezelf te vragen. Ik heb in de loop der jaren gemerkt dat ik als advocaat onderscheidend ben door een hele brede interesse en algemene kennis van zaken en goede communicatieve vaardigheid. Hierdoor kan ik goed en snel alle betrokken belangen overzien en ben ik vaak beter dan andere advocaten/adviseurs in staat om precies aan te geven waar de cliënt écht mee geholpen is.

Mijn rechten studie heb ik – na eerst een economie studie te hebben afgerond – aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd. In 2007 ben ik aansluitend beëdigd als advocaat en vervolgens lange tijd werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren in Limburg. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Hoeberechts advocaten. Ik richt me bij Hoeberechts hoofdzakelijk op het adviseren en procederen over vastgoed gerelateerde vraagstukken en handelsrecht. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in de bouw- en huurrechtpraktijk en daarbij veelvuldig opgetreden voor aannemers, makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen. Dat ik voorafgaand aan de advocatuur eerst werkzaam ben geweest als makelaar komt mij nog altijd heel goed van pas.

Daarnaast treed ik ook op als business mediator (o.a. handel- en bouwgeschillen). Ik ben gecertificeerd mediator bij het ACB (register mediators voor het bedrijfsleven). Als business mediator ben ik bij uitstek in staat om handelsgeschillen middels een goed gesprek tussen partijen – dikwijls met behoud van een zakelijke relatie – op te lossen. Een mediationtraject biedt partijen een goede mogelijkheid om op een effectieve wijze het gesprek met elkaar voeren. Door dit op een professionele manier als mediator te faciliteren is het mijn ervaring dat een oplossing vaak veel sneller en tegen lagere kosten kan worden bereikt waardoor de uiteindelijke schade voor partijen vaak veel kleiner is én partijen weer goed met elkaar verder kunnen.

Guus Quaedvlieg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht (Bedrijfsruimte)
– Huurrecht (Woonruimte)
– Vastgoedrecht (Bouwrecht)
– Vastgoedrecht (Burenrecht)
– Vastgoedrecht (Erfdienstbaarheden)
– Vastgoedrecht (erfpacht)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nevenfuncties

www.vvj.nl)

 

Ik help u graag verder

Guus Quaedvlieg

Guus Quaedvlieg

"Ik ben als advocaat onderscheidend door mijn hele brede interesse, algemene kennis van zaken en goede communicatieve vaardigheid."

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contact opnemen via: