Rechtsgebied afbeelding

Commerciële contracten

Commerciële contracten zijn de kern van zaken doen. Niet alleen voor als het misgaat, maar ook om de duurzame relatie te beschermen: omdat alle partijen weten waar ze aan toe zijn.

Verreweg de meeste conflicten beginnen bij een misverstand, omdat de verzender van een boodschap een andere bedoeling voor ogen had dan de ontvanger van de boodschap heeft begrepen. Duidelijke en pragmatische contracten voorkomen ellende.

Hoeberechts beschikt over specialisten die in alle stadia van grote meerwaarde kunnen zijn. Van het onderhandelen over- tot het beëindigen van contracten en alles daartussenin. Het team beschikt over gedegen kennis en ruime ervaring inzake het opstellen van en onderhandelen en procederen over commerciële contacten, zoals raamovereenkomsten, leveringsovereenkomsten, inkoop- en verkoopovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten (NDA’s), (thuis)zorgovereenkomsten, bouwovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, samenwerkingsovereenkomsten en distributie-, agentuur- en franchise-overeenkomsten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Ik help u graag verder

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contact opnemen via: