Lotte Wijen

Paralegal

Het doel van mijn werkzaamheden is het ondersteunen van mensen. Ik kan goed begrijpen dat het omgaan met juridische problemen of vraagstukken stressvol en tijdrovend kan zijn, dus ik neem die taak graag over om samen tot een mooie oplossing te komen.

Geen twee zaken zijn precies hetzelfde, dat fascineert mij en triggert mijn nieuwgierigheid om te blijven leren. Ik duik graag in de diepte om in iedere kwestie een zo volledig mogelijk juridisch kader te kunnen schetsen.

Ik ga dan ook iedere dag met plezier naar kantoor. Als paralegal kan ik zelf klanten bijstaan en ondersteun ik mijn kantoorgenoten door het doen van onderzoek, het schrijven van adviezen en het opstellen van overeenkomsten en processtukken. Door deze functie verkeer ik in een unieke positie om me veel rechtsgebieden eigen te maken, hetgeen mooi aansluit bij mijn brede interesse.

Mijn vrije tijd staat in het teken van muziek. Ik geniet van zowel het maken van muziek met blaasorkesten als van het dansen op salsamuziek met mijn vriend Bart.

Ik help u graag verder

Lotte Wijen

Lotte Wijen

"Ik duik graag in de diepte om in iedere kwestie een zo volledig mogelijk juridisch kader te kunnen schetsen."

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contact opnemen via: