Lotte Wullems

Paralegal

Na meer dan 10 jaar in de Randstad gewoond en gewerkt te hebben, weet ik als geen ander wat er soms van je gevraagd kan worden. Analytisch, oog voor detail en een perfecte voorbereiding is wat mijn werkwijze typeert. Een zakelijke band met de cliënt, het verhaal achter een dossier horen en betrokkenheid vind ik heel belangrijk. Dat maakt dat je tot een goede strategie komt en de zaak tot een goed einde kan brengen.

Ik ben afgestudeerd in het Nederlands recht, accent op het vastgoed. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij een internationaal (Amerikaans) advocatenkantoor. Daarna ben ik de dynamische vastgoedpraktijk ingestapt. Daar stond ik een institutionele vastgoedbelegger bij met raad en daad. Dienstverlenend, snel kunnen schakelen en strategisch de juiste stappen zetten om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Nu ik inmiddels weer in het Zuiden woonachtig ben, ben ik blij deel uit te mogen maken van het team van Hoeberechts Advocaten als Paralegal. Tijdens mijn studietijd heb ik er al kennis mogen maken als student-stagiaire. De professionaliteit, mentaliteit en klantgerichtheid spraken mij toen al erg aan. Duidelijk zijn, zeggen waar het op staat en zonder verdere poespas; dat past goed bij mij. Ik ben een échte winnaar, verliezen doe ik liever niet. Als ik ergens voor ga, ga ik er de volle 100% voor. Dit laat ik ook elke zondag zien op het voetbalveld. Voetbal is mijn grootste passie van kleins af aan. Vaak moedigen mijn partner en zoontje mij en mijn team aan naar de overwinning.

Ik help u graag verder

Lotte Wullems

Lotte Wullems

"In de rechtszaal en op het voetbalveld geldt voor mij hetzelfde: met strategisch inzicht, vastberadenheid en een winnaarsmentaliteit ga ik voor niets minder dan succes."

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contact opnemen via: